16 Mart 2012 Cuma

Vazgeçilmezler

Kendime yeni kurallar koydum mesela artık üzülmek yok. Üzülsekte bunu yazmak yok. Uğraşma deneyip yanılma aşamasındayım hala. Sanki hiç yaşamamışsın gibi tecrübesiz hissedilir ya öyleyim. Hiç yaşamamış gibi elim ayağım birbirine dolanıyor Kel ve ilacı misali.

Saçlarımı görüpte yakışmadığını söyleyen bi insan bile çıkmadı. Gerçi Damla uzun saçlarımın gidişine çok üzüldü ondan arada tepkilerini dile getiriyor ama onu sütten sayıp şe etmiyorum. Hani bi süre daha gizlilik gibi bir zorunluluğum olmasa buraya bile resmimi koyardım. Malum hala öğrenciyim ve bunu tehlikeye atasım pek yok. Eşcinsel olunca ne kadar zor hayat ya!!!?!!!

Yaz gelmedi Ankara'ya henüz. Ama geldi sayıp dışarı çıkanlardanız. Her zamanki oyun grubumla hafta içi her akşam mekan edindiğimiz bir kafede 101 oynuyoruz. Hani hala bazı yerlerde dikkatli olmam gerektiğinden mekan ismi veremiyorum burda yine. O kafeyi çok seviyorum ama, içimde asıl mesleğin garsonluk senin diye dürten bir çocuk varya işte o büyüyünce kafe açabilirse aynı onun gibi bir yer olacak. Gerçi İboy fiyatlarından çok şikayetçi ama bende indirim yaparım canım nolcek. İçimdeki dürtünün bir diğer mesleği de bilgisayar tamirciliği. Bir kez daha bir aslandan beklenmeyecek seçimler bunlar ama napiiim? Bilgisayar aşkım bambaşka. Bir arabayla takas edelim desinler vermem bilgisayarımı. Emektar zaten bu 6 yaşında falan yine de vermem orası ayrı. Bi bu anlar beni; onca sevgilimi, gizlimi/saklımı gördü...

Hazır mesleklere gelmişken hayatımdaki vazgeçilmez 3 şeyi ve vazgeçsemde onlar olmadan mutsuz olacağım 6 şeyi bulmam gerek. Bu 'şey' tanımı insan, hayvan, eşya her şey olabilir yani. Çok kararsızım. Vazgeçilmezlerimden biri kesinlikle annem ama kalan ikisi beni çıldırtıyor dahası bunun yanında 6 tane daha var. Sevgili blogum sakın üzülme o 6 taneden biri sensin. Şimdi gitmem gerek sen olmasan mutsuz olabilirim ama şu ara başka şeyler için -tamam sadece bahane ama- oyun oynamam gerek.

Google'a bir umut uygun resim çıkar diye 'vazgeçilmezler' yazdım, çıkan resimlerden biri altınlara elini uzatmış biriydi. Haklısın be abicim vazgeçilmez onlar.

21 yorum :

  1. iyisin iyisin afferim üzülmek yok :)

    YanıtlaSil
  2. :))daha daha naber?heheh:)

    YanıtlaSil
  3. Daha daha iyiyim ya :)) Şu 3-6 şeylerini bulmam gerek :))

    YanıtlaSil
  4. saol iyiyim bende :)idare eder yani havalar soğudu moralim bozuldu biraz :/Bu arada iyi haftasonları :)bende dua ediyorum haftasonu havalar güzel olsun diye eve tıkılmak istemiyorum yaa üff:/

    YanıtlaSil
  5. Bak şu durumda ben bile moralimi bozmuyorsam sen sadece hava için bozmamalısın yani :) yağmurda yürümekte güzeldir ;) ya da rüzgar eserken ayakta durmaya çalışmak. Biraz polyannacı ama bunlar engel değil.

    YanıtlaSil
  6. öyle tabi biraz polyannacı olmak lazım :))

    YanıtlaSil
  7. :P bende örnek çıkarıyorum eheh yelek örneği :))can sıkıntısına birebirdir el işi:) beni yeni yeni tanıyanlar inanamıyolar vay sen ve elişi diye şaşırıyolar dışarda rock çı evde köylü kızı diye dalga geçiyolar benle ama napiim seviyorumm :))off neyse ben seni tutmiyim daha fazla şu 3_6şeylerini yap sen :))kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  8. Yelek örnek? küçükken yeteneğim olmadıgını anladığım zaman bırakmıştım onları :D annem yapar ama pek sever öyle şeyleri :)) 3-6 şeylerini düşünüyorum sadece şimdi yapmıcam ki, hem düşünmek yapmanın yarısı sayarsak..... :D öyle bişiler işte

    YanıtlaSil
  9. :)ben anneme çekmişim çok yetenekliyim o konularda daha yetenekli olduğum bir konuda müzik sesimi çok beğenir herkes annem birde derslerde göstersen şu yeteneğini de öss ye girip bir üniye yerleşsen der ama babam toz kondurmaz bana :)ya hep ben anlatıyorum anlatabildiğin kadar birazda sen anlat :))

    YanıtlaSil
  10. Anlatmakta pek yeteneklerimin arasında yok :) ne bilmek istiyorsan onu sormalısın bana. Öyle senin gibi yetenekli değilim ben ya en iyi uyurum yani :))

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. uyumak güzel :)

    YanıtlaSil
  13. En güzel şey uyumak..

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yaz yaz hiç çekinme canııım ne gerek var? aramızda yabancı mı var sanki?