29 Şubat 2012 Çarşamba

Ortaya bi karışık poğaça

Kar tatili olsun diye çok dua edersin. Merkez hariç her kampüse tatil verilmiştir... Madem bize tatil yok, bütün öğrencileri ayartır derse gitmezsin. Öğrencide çözüm çok.

Bütün gün yattım ama harbiden yattım yani. Yedim içtim uyumaya da çalıştım bi ara olmadı ama olsun. O kadar yoğun ki haftam. Hani sadece bu haftaya özgü de değil hep böyle. Pazartesi sendromum son bulurken cuma korkusu var bende. Çünkü cuma günü matematik var. Böyle sinir bozucu bir düzen olamaz. 3. sınıf olmaktan resmen nefret ettim zaten ikinci öğretim denilen hadise bizde işlemiyor. Sabahın 8:30'nda ders mi olur ya?!? Nedense ben hep böyle şikayet ediyorum ama hep oluyor işte. Bu sabahta hoca acıdı herhalde bize ya da gelemedi evinden mesaj atmış öğrencilerden birine o da duyurdu bize ders iptal diye. Ama sadece ders yani okul tatil değildi. Duyurularda hala bir şey yoksa yarın sabah çooook güzel(!) bir ders bekliyor beni.

Seneye tez yazacakmışız çok korkuyorum nedense. Bi hoca var çok ayrıntıya takılıyormuş özellikle gidip ondan alasım var. Çünkü ne kadar mükemmele yakın bir tez olursa o kadar geçme şansım artar diye bir inancım var...

İnsanlar küstüklerinde düşman olmalı diye bir şartmı var? Öyle bir şey varsa bileyim yani alttan almaktan sıkıldım bende dayanıcam düşmanlığa!

Oyunlarda sömürmeye çalışan insanlara sinir oluyorum. Hayır normal söyleseler her şeyi yollarım ama bi bakıyorum bana söylüyor başkasına söylüyo ona söylüyo buna söylüyo. Bildiğin beleşe getirmeye çalışıyorlar fazladan hemde! Bunun bir de oyun olduğunu unutup dolandıran versiyonları var onlar ayrı...!

Anaannem daha iyiymiş. Köye döndüğünde bizimle yaşayacakmış. Çok sevindim zira ben bu kadını çok seviyorum zaten adımı ondan almışım diyeceğimde olmayacak sadece benzeşiyo adımız. Çünkü benim adım kuradan çıkmış ve bir sürü isim varken 3 seferde de bu çıkmış! Seviyormuyum hayır ama Tuğba da olsun istemezdim be. Neyse anaannem bize gelince görmek istiyorum hemde çok. Yani köye gidebilirim çünkü bir daha pişmanlık yaşamak istemiyorum... Dedemi kaybetmeden bir gün önce bizim evin önüne kadar gelmişlerdi arabayla ve ben aşağı inip görmemiştim onu. Aynı şey anaannemde de olursa yok yok olmaz öyle şey görmem lazım onu mutlaka... Umarım tamamen iyileşir ya çok seviyorum ben onu.

Dün sabah dişim kırıldı. Teee arkalardan bitane hemide poğaça yerken. Alakasız yere yav. Dünden beri dilimin o tarafı uyuşuk çünkü kırılan dişim sağolsun kesip biçiyor. Şimdi gerçi dünkü kadar kötü değil ya. Dün bi ara peltek konuşuyordum. İnsan dilsiz olmamalı arkadaş zor iş. Söylüyorum zannediyorsun ama ağzından çıkan çok başka bir şey. Bende dünün büyük bölümünü susarak geçirdim. İşte böyle şimdi dişçi arıyorum bi baksın istiyorsa çeksin yani canımı sıkmasın benim. Ya da çekmesin nasıl yemek yicem lan ben?!? (Akşam pizzayı gayet güzel yedinn????)

5 yorum :

  1. geçmiş olsun diş zor ya ben dişten çok korkuyorum dişçilerden de öyle :/Adın Tuğba mı ben mi yanlış anladım aslında güzel isim tuğba cennette bulunan kökleri yukarıda dalları aşşağıda olan ve üzerinde çeşitli meyveleri bulunan bir ağaçmış :)

    YanıtlaSil
  2. Yok canım adım Tuğba değil. Ama kurada o çıksaydı o olacaktı :)) Adımı burda hiç yayınlamadım doğrusu yayınlamayı da düşünmüyorum :))

    Dişçiden korkmuyorum da vaktim yok gitmeye...

    YanıtlaSil
  3. eheh bende öyle tahmin ettim zaten de yinede bir yaziim dedim :)) çok şükür benim dişçiyle fazla işim olmuyo aman maşallah diyim :)) olunca da acayip tırsıyorum bırr :/

    YanıtlaSil
  4. :)) :D sakin ol dişçi yok burda korkma

    YanıtlaSil

Yaz yaz hiç çekinme canııım ne gerek var? aramızda yabancı mı var sanki?