28 Mayıs 2011 Cumartesi

Neden ben?

Neyi nasıl yazacağımı her zaman ki gibi kesin olarak kestiremediğimden rastgele yazmaya başlıyorum, yine. Bugünlerde Miray tarafından sarılıp sarmalandığımdan olsa gerek pek mutluyum. Yazdıkları ile varlığını bu kadar hissettirebilecek biri ile daha konuşmadım ben yani. Birde o koç burcuymuş bu beni daha da şaşırtıyor. Gerçi ben böyleyim diyerek bir şeyden kaçtığı oldu ama onun dışında hiç bir özelliğini göremedim koçun. Ya da soru sormamak onların özelliği ise bunu görmüş olabilirim. Hakkımda neredeyse hiç bir şey sormuyor. Bu bazen beni düşündürse de çok üzerinde durmuyorum.

Kendi kendimi rezil edip hayatımı mahvedip üzerine birde herşeyi kaybedecek tek yetenkli insanın ben olmadığımı umuyorum. Bu konuda biri bana ödül verse şaşırmayacağım yani. Çünkü malum ben salağım ve mutlaka kaybederim. Nerde nasıl bir hata yapıyorsam artık iyice alıştım bu duruma sanki. Bir şey kaybetmesem ya da salak yerine konulmasam şaşırırım herhalde. Güvenme diyorum kendime, güvenme insanlara. Çiğ süt emmemişmiydi insanlık neden inanılması gerek. Neden ben inancımı kaybetmiyorum ya da...? Bulacağım elbet bu güvenimi boşa çıkarmayacak birini bulacağım ben! Sonra salaklığıma bir kez daha şahit olacağım tabii. Nedenlerime verecek cevaplarım yok artık...

Depresyona giremiyorsam tek sebebi Miray'ın hala bana mesaj yazacak kadar benden kaçmıyor oluşudur. Ne buluyor da yazıyor anlamadığım bir diğer nokta o. Neden o diğerleri gibi kaçmıyor. Acaba kaçıracak kadar vakit geçiremedimmi ki? Bugün itibari ile kendime güvenimi daha da mı kaybettim ki? Daha ne kadar kaybedebilirim ki bu olmayan güveni?

İnternetime dokunma diyerekten bir şeyler yazmak istiyorum. Ama düşünüyorum düşünüyorum bana dair engelleyebilecekleri bir şey bulamıyorum. Lezce'yi mi engelleyecekler ki? Yoo orda duyuruldu Lezce engellenmeyecekmiş. Eee bloguma bir defa daha dokunmazlar herhalde yani umarım. Sonra online oyunlarım var herhalde onlara da dokunma diyemem. Herhalde nette ''Haydar, aq, ag, liseli'' gibi bir şeyler de aratmıyorum. Porno zaten izlemem. Benim internetimde dokunabilecekleri bir şey görmedim ama yine de kısıtlanmak hoşuma gitmiyor. Dokunmayın lan internetime!

Şu ara yavru bir köpek arıyorum. Öyle eve kimseyi yaklaştırmayıp geleni ısıracak bir köpek hemde. Bu düşünceyi anneme de kabul ettirdim. Sibirya kurdu, alman kurdu ya da rottweiler hmm kangalda olabilir. Yeter ki geleni gideni ısırsın bu köpek. Geçen yıl bizim eve girmeye çalışan o adamdan sonra herkesi ısıracak bir köpek istiyorum yani. Yavru bulamıyorum. Parasız verecek birini hiç bulamıyorum. Abim falan da ayarlamaya çalışıyor bir şey ama cinsi saldırgan olmayınca başka bir şeyde istemediğim için o garibimde zorlanıyor. Ama valla iyi sabredip yardım etmeye çalışıyor... Neyse eğer 11'ine kadar köpek bulursa istanbula gideceğim. Bulamazsa da gideceğim. Bir şekilde istanbula gidip Miray'ı göreceğim... Genelde hep giden ben oluyorum ama neyse. Yazıya bi ara devam ederim şimdi Işık'la film izleyeceğiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yaz yaz hiç çekinme canııım ne gerek var? aramızda yabancı mı var sanki?