20 Ağustos 2011 Cumartesi

''hangi burcun kadını lezbiyen olur'' diye arama sitelerine bunu yazıp beni bulan vatandaş sana ben cevap vereyim bari, eşcinsellik burçlara göre olmaz. Bir sürü sebebi olabilir bazı burçların daha fazla da olabilir ama bunu burçlara bağlamak anlamsızdır.

8 yorum :

  1. lezbiyenliğin burçlarla ne alakası var ki alala bence çevresel ve genetik faktörlerden önce burçlarda aranması çok saçma şaşırdım ben ne yazacağımı bilemedim :/

    YanıtlaSil
  2. ha bide şöyle bir önyargı da var bir kız erkek gibi giyniyorsa yada ne biliim saçı erkek kesimiyse tamamdır o kız lezbiyendir o zaman benim yengem lezbiyen erkek kesimi saçları var hep de öyle kestirir ,kuzenim erkek gibi giyinir oda lezbiyen.Bir kadının lezbiyenliğini o sana söylemeden anlaman mümkün değildir

    YanıtlaSil
  3. Bazen anlaşılır söylemeden de.

    YanıtlaSil
  4. :) Evet bir yazın daha vardı gizlilik açısından onu yayınlamadım ama baktım söylediğine yazıp yazmamak arasında kararsız kaldım, Sorun kendi gizliliğimdi. Biraz daha düşüneyim ben o konuyu. He sen olduğunu anladım dert etme.

    YanıtlaSil
  5. Yok burda o yorumu okuyupta seni eklerler diye yayınlamadım :) Facede iki ayrı hesabım var ailemi özel hayatımdan mümkün olduğunca uzak tutuyorum. Benim annem lezbiyenin anlamını öğrenince donup kalmıştı (bu benim telefonumdan okuduğu içinde olabilir) sonrasında atlattı tabii, su ara tepki verip sormasa da hiç biliyor beni umarım yani. Annende bunu atlatır belki.

    YanıtlaSil
  6. Bir şey olmuyor hayatım anlatırım sana telefondan :)

    Fairy, Bahar olmalısın muhtemelen. umarım halledersin sorunu.

    YanıtlaSil
  7. :)) Burayı aşk bölümüne çevirmek istemezdim ama ben senin hayatm diyen dilini yermmmm :D Neyse sustum :)))

    YanıtlaSil
  8. :)) Bilemedim belki kız arkadaşını deniyordu ya da kardeşini merak etti ya da belki sadece fantazi olsun diye arayıp öğrenmek istemiştir :)

    YanıtlaSil

Yaz yaz hiç çekinme canııım ne gerek var? aramızda yabancı mı var sanki?