14 Eylül 2013 Cumartesi


Aşık olduğunuzda daha güçlü olursunuz. Çünkü aşk bir kişiyi o kadar önemli yapar ki diğer herkes önemsiz olmaz tabii ki ama sizi yaralayamazda. Çünkü mutluluğunu önemsediğiniz bir kişi vardır, sizinde mutluluğunuz ona bağlıdır. Cidden buna diğer insanları önemsememek diyemeyiz ama  güneş parladığında yıldızlar ve ay bütün güzelliklerine rağmen geçici olarak görünmez olurlar ya bu da öyle bir şey. Yıldızların ve ayın yeri tabii ki ayrıdır onlar huzur verir, karanlık geldiğinde yol gösterir, yalnız hissettiğinizde milyonlar olup bunu giderir. Ama siz kendiniz için güneşi bulmuşsunuzdur, sizi ısıtır, mutlu hissettirir çoğu zaman  çok güzeldir. Kalan zamanlarda yakıcıdır, zarar verir ve bazen görünmesine rağmen ısıtmaz sadece vardır orada hiç bir şey yapmadan durur. İşte aşk böyledir. Herkese karşı mükemmel bir kalkan olur, Aşk dışında kimse incitemez ama Aşk herkesin toplamından daha çok incitebilir.

Aşk hakkında çok fazla düşünüyorum ne olduğunu ya da ne olmadığını. Pek çoğunu unutuyorum işte böyle nadiren aklıma geldiğinde yazabiliyorum ve o da zaten karmakarışık oluyor. Aşk dengesizliğin en belirgin hali belkide. Duygularda sınır yok bir kere, gidebileceğin en uç noktada her şeyi yaşatıyor insana.

Evde dolanırken aklıma geldi gülüşü, ne kadar özlediğimi fark ettim. Mantığımla düşünebilmeye başladığımda dolabın önünde oturuyordum, valizimden çıkardığım hırkasında ufakta olsa kokusundan bir iz bulabilmek için.

3 yorum :

  1. Aşık olmak güzel ama işler yolunda gitmeyince çok acı veriyor haliyle

    YanıtlaSil
  2. Evet aşk bu, duyguları fazla keskin olabiliyor..

    YanıtlaSil
  3. Evet pıçak gibi kesebiliyo zaman zaman :P ama tadı tuzudur bu aşkın imkansız olan ne ilişkiler devam ediyo peh

    YanıtlaSil

Yaz yaz hiç çekinme canııım ne gerek var? aramızda yabancı mı var sanki?