21 Kasım 2012 Çarşamba

Aşk vardır

Bugün yazmak değilde sadece paylaşmak istedim bir yerlerde hala aşk vardır diyerek.
Bu arada kaşarlı ve domatesli tostu denemelisiniz ama önce domatesin kabuğunu soyun.
Bir de bugün acayip makarna yemek istedim, annemin yaptığından...







Hey selam uzun uzun yazmadım. Şimdi yazar mıyım bilmiyorum. Bazı şeyler oldu henüz anlatamayacağım maalesef. Önümüzdeki hafta İstanbul'a gidiyorum. Bir hafta kadar orada kalacağım...

Onun dışında arkadaşımın bebeğini gördüm. Dünyada öyle tatlı bebek elbet vardır ama yok diyecektim. Neysem çok tatlıydı ya. İnsan onları gördükçe çocuk yapası geliyor.

Yazacaklarım bunlar değil ama her yönden kısıtlı olmak insanı inanılmaz bir sıkıntıya sokuyor. Daha dün sevindiğim M.U maçını kazanmamız şimdi uzak bir şey gibi duruyor. Az önce içimdeki bütün umudu alan bir şey oldu.

7 Kasım 2012 Çarşamba

En zoru da ne biliyormusun? Sana hala çok ihtiyacım var ve kabullenemiyorum. Uzak kalmaya dayanamıyorum ve konuşmuyor oluşumuz her şeyin kilit noktası...

Hayat dengesiz. Bütün günü mutlu geçirdikten sonra akşam bütün ruh halini darmadağan edecek bir fotoğraf yetiyor. Onca zaman dayanırsın her şeye. Onu hatırlatanlara katlanır ve tutarsın kendini ama yetmiyor işte. Ne kadar durursan dur sonunda mutlaka ağlatacak bir yol bulunuyor. Her vazgeçtim dediğimden sonra yine burdayım taaa en başında, bitti dediğimiz yerde hala ona ağlıyorum. Bu kadar zaman yetmez mi birini unutmaya? Hiç mi aklına gelmiyorum? İnsan hiç düşünmez mi? Hiç denemez mi? Gerçekten sevmedimi diye binlerce kez soruyorum kendime, yeniden.

Onu gördüğüm bir rüyadan uyanıp iyi olduğunu bilmek istiyorum bazen. Bazen sadece sesini duymak. Sapık gibi dinlemek istiyorum o konuşurken. Bilmek istiyorum işte bir şeyleri, öylesine bilmek istiyorum.