28 Kasım 2010 Pazar

Başlangıç

Biraz Melly'nin Gece Notları'dan esinlendim sayılır. Kendini ifade etmesi hoşuma gitti. Yada bilmiyorum ama yazma isteğim ordan geldi. Gece gece nasıl bir hevesse bendeki. Yarın bi kızla buluşmaya gideceğim oturmuş burda bunları yazıyorum (yarın ı da kalmadı saatler sonra diyelim.) Ayrıntıları belki bi ara yazarım.

Aslında yazmak istediğim tamamen geçmişe dönük şeyler. Yine de karışık olacak gibi geliyor. Bilmiyorum hiç birşey (başıma ağrı girdi nedense) Şimdiden kelimelerim de tükendi zaten. Blog hakkında hiç birşey bilmiyor olmakta cabası. (Resim nasıl ekleniyordu?) bir örnek blog gördüm çok hoşuma gitti yine de (ç)almayacağım (: oraya benzemeyecek yani. Bu gidişle birşeye de benzeyecek değil ya.

Şimdilik bu kadarı yeterlimidir? Değildir. Ama uyumak istiyorum. Birde ağrı kesici fena olmayacak. Belki yarın gece karalarım birşeyler. Yada belki haftaya. Sınavlarım başladı da. Açılışı da matematik ile yapmak nasıl mutlu(!) etti beni. Havalara uçuyorum resmen(!) şu iki hafta geçse de bilgisayarım ile daha fazla vakit geçirebilsem...

Not: Merak edenler için http://mellingecenotlari.blogspot.com/ gece notları. Çok güzel yazıyor ;)